Uncategorized

Lady Dahmer är en lat hemmafru

Lady Dahmer är mainstream. Jag tror att Dahmers största dröm är att få vara kontroversiell och normbrytande. Men att strunta i att raka benen eller att klä sin son i rosa, är inte kontroversiellt. Det är att slå in öppna dörrar med nötta slagord.

Lady Dahmer har fått utstå en del kritik angående hyckleri. Kritiken grundar sig i att hon lever på sin man, är hemma med ungarna och har liksom inte någon agenda. Förutom att stå i köket, städa och uppfostra barnungar. Men detta slår Natashja undan genom att ta på sig offerkoftan igen. Hon är ju ett OFFER för patriarkatet. Förstås.

Jag lägger ingen värdering i det. Vem är jag att skuldbelägga offer? Så vi går vidare:

Dahmer har under en lång tid kastat skit på såkallade ”glitterfeminister”. Vad Dahmer menar med glitterfeminister är kvinnor som finner en tillfredställelse i att sminka eller klä upp sig samtidigt som dem kallar sig för feminister. Här är Dahmer stenhård. Hon skriker: DET ÄR PROBLEMATISKT! Samtidigt som hon knyter näven. Det är problematiskt: därför ni är ett offer för patriarkatet, ni är totalt grundlurade, förstår ni inte det?

Att kalla sig feminist och slåss mot det ondskefulla patriarkatet samtidigt som det där andra livet pågår. Det där riktiga livet. Är otänkbart enligt Dahmer. Nu lägger jag ingen åsikt i själva feminismen som ideologi, men varför är det otänkbart, Dahmer? Att ha en politisk åskådning och se … normal ut?

… För att navigera till podden  ITunes_11_Logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s