Uncategorized

HBTQ-rörelsen.

När jag tar ett beslut om någonting överväger jag i första hand argument för och emot för att sedan fatta beslutet. Visst kan känslor spela in när man fattar ett beslut som rör mitt personliga sociala plan och så ska det också vara.  Men när någon annan säger åt mig vad jag ska tycka inte genom argumentativ övertalning utan genom känslobaserad smörja. Då sätter jag propparna i öronen.

Det finns nämligen en rörelse som alla bara förväntar sig acceptera utan att tänka efter. Och den här rörelsen stavas HBTQ-rörelsen. Den har liksom genusvetenskapen skördat stora framgångar de senaste 5 åren och verkar bara växa mer och mer. De har lyckats med sin marknadsföring (läs propaganda) och med sitt tjat om mänskliga rättigheter och  “korrekt” värdegrund springer man runt och viftar med färgglada sexleksaker i högsta hugg på sensommaren samtidigt som man sitter och nickar åt Jarlbros teorier under hösten och våren. Det här förväntar sig HBTQuarna sen att man bara köper, utan att vara det minsta kritisk. Ja, vad ska man säga? Precis som det är er rättighet att driva en överdrivet sexualiserad festival och sprida marxistiskt grundade åsikter så är det min att kritisera fenomenet. Det ska tilläggas att jag inte är ett fan av bröliga festivaler i allmänhet där tonvikt läggs på dräggig fylla och där ett osmakligt promiskuöst beteende framhävs som något positivt. Rättigheter kan förfäktas på andra sätt än genom genusvetenskap och andra tokerier som pridefestivalen och kvinnolobbyns kampanjer om “klipp kuken”.

Nu ska jag också komma med ett påstående som många av er inte kommer att gilla. “Homosexualitet är ingenting positivt”. Ni läste rätt! Homosexualitet är ingenting positivt. Lika lite som att heterosexualitet är det. Det är ett fenomen, som är vad det är. Men förväxla för Guds skull inte det här med att homosexualitet är negativt, för det är det inte heller, om jag får bestämma, och jag har inte hört något argument som skulle förklara varför homosexuella inte skulle åtnjuta exempelvis samma rättigheter som alla andra. För det finns inget välgrundat sådant argument.  Men rättigheter är ett begrepp som HBTQ-rörelsen definierar annorlunda än jag men den filosofiska diskussionen ska jag  driva någon annan gång.

Avslutningsvis hoppas jag att er sommar är fantastiskt och att kärleken vinner över översexualiseringen. Puss

CIS/vit man/ Gustav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s