Avsnitt

Avsnitt 31 av sten i glashus inleds med att diskutera Hanif Balis syltryggeri och leder vidare diskussionen om ny och gammal media. Samtidigt är Clara Henry i farten med en ny bok! Humor tycker sten i glashus.

 


Välkomna till avsnitt 30 av sten i glashus! Denna gång pratar vi om gridgirls, journalistik, infantilisering och spräckning av gnällbubblan.


I detta avsnitt pratar Sten i glashus om kulturrelativism, filmer som fått ett oförtjänt stort genomslag och pajaspartiet Feministiskt initiativ. Vad är det egentligen med diskriminering och FI och vad har Skam och Black Panther gemensamt?

 


I detta avsnitt analyserar Sten i glashus intervjun med Jordan Peterson som sändes i Januari. Vad är likheten mellan identitetspolitik och hallucinationer? Och var gränsen för vem man avgudar? Sten i glashus reder ut allt det här i veckans avsnitt.


Sten i glashus är tillbaka i poddsågningsbranchen och den här gången åker #manshat på en känga. Välkomna till måndagspodden. Välkomna till Sten i glashus.


Örebro universitet blev livrädda för lynchmobben då de har använt sig av kurslitteratur med minst sagt ”kraftfullt språk”. De tröttsamma manliga krogbesökarna förvånar Gustav efter en blöt fredag och hur ser sambandet ut mellan våldsamhet och ring i örat egentligen? Veckans Sten i glashus är här!


Jämställdhetsmyndigheten med sina 900-miljoner propagerar för en falsk version av jämställdhet. Samtidigt kommenterar feminister i instagramflödet. Vidare förtrycker Gudrun Schyman alla kvinnor med sin blotta närvaro. Välkomna till Sten i glashus.


 

Sten i glashus bränner igång det nya året med färska sågningar av supersmarta genihjärnor. Cissi Wallin, Bianca Ingrosso och Alexander Bard behandlas i avsnittet. Och vad är det egentligen med brölande rasister och Sten i glashus? Allting får ni reda på om ni lyssnar nu! Välkomna till oss.


I juletider ska man vara förlåtande och givmild. Men inte om man är sten i glashus. I veckans avsnitt behandlar vi Zara “geniet” Larsson och en arg blatte. Vad är egentligen grejen med hans fascination för våldtäkt?